22 січня 2016
Привітання Сидора Кізіна із Днем Соборности

День Соборности цього року особливий. Зараз українці як ніколи мають єднатися, щоби спільно вибороти щасливе майбутнє, волю України і захистити свою рідну землю. Ми переживаємо дуже складний період. На Донбасі щодня гинуть люди, віддаючи життя за нашу державу, за те, щоб ми не були жертвами окупантів, а вільно жили на своїй, Богом даній землі. Подвиг цих людей неоціненний, і ми маємо не тільки подумки, а й нашими діями бути з ними.

Тільки завдяки тому, що українці об'єдналися під час Майдану, ми відігнали Януковича і його прибічників від влади. Так само й зараз маємо триматися разом, і спільними зусиллями, допомагаючи бійцям матеріяльно, морально, духовно, ми проженемо агресора з України. Загарбникам, які прийшли на нашу територію, дамо належну відсіч, бо ми сильніші за будь-яких ворожих найманців, скільки б їх не було на українській землі! Бо у нас є патріотизм та ідея, нам є з кого брати приклад, адже наші діди-прадіди були націоналістами, безстрашно відвойовували і захищали рідну землю. Такими треба нам бути і зараз. Єднаймося, браття, бо Україна - понад усе!

Брати і сестри, нам треба бути впевненими у собі, бо в нас наймужніші, найвідданіші і, головне, вірні Україні бійці! Ми сильна нація, ми вміємо підтримувати один одного, коли це дуже важливо, а тому зможемо показати не тільки Росії, а й усьому світові, що ми - міцна, дружна родина, яка завжди відстоїть своє. Будьмо соборними!

Сидір Кізін, голова Житомирської обласної організації ВО "Свобода", депутат Житомирської облради