21 квітня
У Бердичеві відбудеться перегляд фільму "Посттравматична рапсодія"

21 квітня 2018 року в Великому залі Бердичівського міського Палацу культури імені Олексія Шабельника відбудеться перегляд фільму "Посттравматична рапсодія".

Організатор заходу ‒ депутат-свободівець Олексій Побережний.

Початок ‒ о 15:00. Вхід вільний.

"Посттравматична рапсодія" ‒ українська епічна драма, знята режисером Павлом Когутом, екранізація однойменної п'єси Дмитра Корчинського. Стрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх ‒ і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів.

П'єса "Посттравматична рапсодія" побачила світ у 2016 році Тоді ж з'явилася ідея екранізації. У 2017 році п'єса була поставлена на сцені і з успіхом пройшла у Києві, Маріуполі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Коломиї. Зйомки стрічки відбулися наприкінці 2017 року.

Музика у фільмі звучить у виконанні кобзаря, лідера гурту "Хорея Козацька", заслуженого артиста України Тараса Компаніченка. Серед пісень є і сучасні, і такі, що відповідають історичним періодам, представленим у стрічці. Серед акторів, що знімалися у фільмі, багато бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода"