11-12 квітня
В Овручі відбудеться Народне Віче "Україна починається з кожного з нас"

З 11 по 12 квітня 2018 року в місті Овруч за ініціативи місцевих районних осередків політичних партій та громадських організацій району буде проведено Народне Віче "Україна починається з кожного з нас".

"Народне Віче ‒ це історична подія для всього північного регіону України, на якій Ви зможете побачити і почути багато нового, зустріти видатних людей сьогодення з усієї країни! Запрошуємо всіх, хто любить нашу Україну, шанує українських Героїв та переймається долею рідного краю!

Участь в Народному Віче візьмуть всі проукраїнські партійні та громадські організації не тільки Житомирської області, але і областей-сусідів. Цей захід проводиться в нас заради об'єднавчого українсько-патріотичного руху для показу єдності українців перед російськими окупантами та внутрішніми зрадниками України, щоб засвідчити, що Україна ‒ це рідна Батьківщина, а Українська Православна Церква Київського Патріархату ‒ духовна мати!", ‒ зазначив голова Овруцької районної організації ВО "Свобода" Петро Левківський.

Про свою участь в Народному Віче та кількість людей, яка прибуде, організатори просять повідомити за електронною адресою narodnevice@i.ua до 5 квітня.

План проведення заходу:

План проведення заходу на 11 і 12 квітня

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода"